Google oglaševanje

Oglaševanje na iskalnikih s pomočjo sponzoriranih povezav je lahko zelo učinkovito in dobičkonosno. Pogoj za to je da se ga lotite pravilno. Mi vam lahko pomagamo! Nudimo vam pomoč pri izbiri ključnih besed, pripravo kreativnih rešitev, načrtovanje ter celovito upravljanje oglaševalskih akcij kakor tudi analizo učinkovitosti.

Želite čim bolj povečati donosnost in prepoznavnost svojega podjetja? Ne iščite dlje kot oglaševanje na iskalnikih s sponzoriranimi povezavami. Če je ta oblika oglaševanja izvedena pravilno, je lahko neverjetno učinkovita in donosna. In mi vam lahko pomagamo, da to storite pravilno.

Prednosti Google oglaševanja

Še niste prepričani? Posebej razmislite o prednostih oglaševanja v Googlu. Z Googlovim zmogljivim iskalnikom lahko svoje oglase prikazujete izključno vaši ciljni populaciji, nadzirate svoj proračun in proračunsko obdobje ter plačate samo za klike oglasov. Poleg tega so na voljo podrobna statistična poročila, ki vam pomagajo spremljati uspeh vaše oglaševalske akcije. Medtem ko boste vi oglaševali lokalno, Google omogoča globalno oglaševanje, kar pomeni, da lahko vaše sporočilo vidijo ljudje po vsem svetu.

Kaj vam ponujamo?

V našem podjetju ponujamo obsežen nabor storitev, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti oglaševanje v iskalniku. Strokovno svetujemo pri načrtovanju, izvedbi in nadzoru oglaševalskih akcij. Naša ekipa učinkovito vodi oglaševalske akcije, svetuje pri izbiri ključnih besed, pripravlja kreativne rešitve, spremlja konverzije na vaši spletni strani in zagotavlja 24/7 spremljanje oglaševalskih akcij.

Pomagamo vam izbrati prave ključne besede, pripraviti kreativne rešitve, načrtovati in voditi vaše oglaševalske akcije ter analizirati njihovo učinkovitost. Z našo pomočjo boste lahko učinkovito in uspešno oglaševali na najbolj obiskanem spletnem mestu v Sloveniji in izkoristili sloves oglaševanja v iskalnikih kot najučinkovitejše oblike spletnega oglaševanja.

Analiziramo in poročamo o uspešnosti kampanj, jih optimiziramo ter dajemo predloge za izboljšanje vašega spletnega mesta, z namenom, da izboljšamo splošno učinkovitost oglaševanja. Strankam pa omogočamo vpogled v oglaševalsko akcijo v realnem času in s tem zagotavljamo transparentnost poslovanja.

Google oglaševanje pomaga do večje prodaje

Skratka, oglaševanje na spletnih iskalnikih s sponzoriranimi povezavami je ena najučinkovitejših in najdonosnejših oblik spletnega oglaševanja, mi pa smo tu, da vam pomagamo, da jo v celoti izkoristite. Z našo strokovno ekipo in celovitim naborom storitev ste lahko prepričani, da bodo vaše oglaševalske akcije v dobrih rokah. Pišite nam še danes, če želite izvedeti več o tem, kako vam lahko pomagamo doseči vaše oglaševalske cilje.


Povečajte obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani.
Odločite se za oglaševanje na iskalniku Google.

Če bi radi izboljšali vidnost vaše spletne strani in povečali njeno profitabilnost, nam pišite na naslov info@nasvet.com ali pa nas pokličite na številko 051/671-887.