Izdelava spletnih strani

Z našimi izkušnjami, znanjem, referencami in strokovno podkovanimi partnerji vam lahko zagotovimo kvalitetno narejene in oblikovno dovršene spletne strani. Za razliko od mnogih drugih podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo spletnih strani, boste pri nas dobil popolno podporo, ki se nanaša tudi na aktivnosti, ki jih je potrebno izvajati po lansiranju spletne strani v medmrežje.

Poskrbeli bomo namreč, da bodo vaše spletne strani optimizirane tako z vsebinskega kot tehničnega vidika, kar vam bomo pomagalo pri pridobivanju dobrih organskih pozicij na iskalnikih. Svetovali vam bomo glede vseh internetnih marketinških aktivnosti (email marketing, spletno oglaševanje, viralni marketing, oglaševanje s spozoriranimi povezavami na iskalnikih), ki pomagajo privabljati obiskovalce na spletno stran in jih na sami spletni strani čimbolj uspešno pretvarjati v kupce. S pomočjo orodja Website Optimizer vam lahko znatno izboljšamo konverzijske stopnje na spletni strani, kar bo rezultiralo v večjih prihodkih in boljšem poslovnem izidu.

Poskrbimo lahko tudi za registracijo domen (.com, .net, .si, .org) ter za gostovanje spletne strani. Pošljite nam povpraševanje na naslov info@nasvet.com.

Reference

Naročnik: Mobile Arch d.o.o.
Leto izdelave: 2007
Url: www.arhitekt-pregelj.si

Naročnik: Eho d.o.o.
Leto izdelave: 2006
Url: www.eho.si

Naročnik: Nasvet.com
Leto izdelave: 2009
Url: www.optimizacija-strani.si

Naročnik: Zobna ordinacija Fabjan
Leto izdelave: 2008
Url: www.zobozdravnik.org

selitve vatovec selitve vatovec
Naročnik: Vatovec d.o.o.
Leto izdelave: 2009
Url: www.vatovec.si

Naročnik: Društvo Nasvet
Leto izdelave: 2009
Url: www.igre123.eu

Naročnik: Energen d.o.o.
Leto izdelave: 2011
Url: www.energen.si

Naročnik: Občina Polzela
Leto izdelave: 2012
Url: www.polzela.si

Povečajte obiskanost, učinkovitost ter profitabilnost vaše spletne strani.

Leave a Comment